Bettingsidor med skattefria vinster

0
64
Bettingsidor med skattefria vinster

EU tillåter tullfria vinster

Bettingsidor med skattefria vinsterInnan du börjar spela i ett spelbolag är det viktigt att kontrollera i vilket land spelbolaget har sin licens. I Sverige betalar alla spelare inkomstskatt på vinster från spelbolag – som inte har en spellicens från ett EU-land. Det är tack vare Sverige som har anslutit sig till EU som det kommer att bli vinster utan skatt på spelbolag licensierade inom Europa. Inom EU är det inte tillåtet för staten att prioritera sin egen verksamhet (Svenska Spel) genom att diskriminera annan spelverksamhet på samma marknad. Detta är mycket bra, eftersom det försvarar den fria rörligheten och den fria konkurrensen.

Vilka satsningswebbplatser är skattefria?

Spelbolag som kan erbjuda sina spelare skattefria vinster är spelbolagen som har sina spellicenser utfärdade i ett annat EU-land. Spelbolag som har sin spellicens utfärdad i Malta (mga), Gibraltar, Lettland och Alandskýchöarna, det finns spelbolag som har vinster utan skatt. Eftersom alla dessa länder är EU-medlemmar behöver EU-aktörerna inte betala någon skatt. Det finns dock undantag, till exempel spellicenser utfärdade, till exempel i England och Danmark. Dessa spellicenser betyder inte att spelare från Sverige är skattefria, eftersom dessa spellicenser endast gäller medborgare i varje land. Spellicensen som utfärdats av UK Gambling Commission i England gäller endast för engelska spelare. Utöver denna licens kompletteras spelbolaget vanligtvis med ytterligare spellicenser, till exempel från Malta eller Gibraltar, som är tillämpliga på spelare i andra EU-länder.

Det finns dock de spelbolag som har en spellicens utfärdad i Curacao som inte är medlemmar i EU, och som vill logga in, som har en EU-licens för att betona att de har spellicens i England. Men den brittiska spellicensen gäller inte svenska spelare, men spelar för en spellicens utfärdad i Curacao, vilket inte betyder att spelarna är befriade från skatten på de vinster som vunnits när du spelar på ett spelbolag.

Andra nya spelsajter kommer att få rätt licens

Andra nya spelsajter kommer att få rätt licensIdag finns det många online gaming företag som erbjuder spel på både kasinospel och odds spel. På den svenska marknaden, eftersom det för närvarande finns över 200 spelbolag som erbjuder onlinespel till Spelare med en engelsk miljö och information. Många av dem är skalbolag med skattefria vinster, men det finns också vissa spelbolag som inte har skatt ingen vinst vilket innebär att du måste redogöra för alla vinster till skatteverket och betala skatter relaterade till dessa vinster för dig själv. Därför bör du alltid kontrollera vilka spelbolag som har skattefria vinster innan du börjar spela i ett spelbolag. Det är lättast att göra detta genom att kontrollera i vilket land spelbolaget har sin spellicens utfärdad. Lyckligtvis skriver vi nästan alla nya satsningswebbplatser om Taxfree-vinster.

Spelbolag som inte har vinst utan skatter

Spelbolag som inte har vinst utan skatterDet här är naturligtvis utmärkt att spela med ett spelföretag som inte har skattefria vinster, men om du vinner större summor pengar kommer det att finnas information om detta i banken i samband med uttag av sina vinster från spelbolaget, vilket gör det möjligt för skattekontoret att få information om dessa. Därför bör du vara beredd på behovet av att betala skatt på vinsten som du kommer att vinna, och att du kommer att vara i Sverige. Detta är inte ett spelbolag, som ska meddela Skatteverket att spelarna har vunnit, men spelarna själva ska ta på sig dina avkastningsvinster, som de vann och som är föremål för beskattning. Om du bestämmer dig för att du inte deklarerar dina vinster och senare kommer till Skatteverket kan du också betala en stor skatt och ränta på skattebelopp. Tänk på att du inte kan kompensera för dina förluster som du hade med spelbolaget mot den vinst du vann. Därför bör hela vinsten tas för beskattning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here