Bettingsidor med Skandiabanken

0
79
Bettingsidor med Skandiabanken

Skandia Bank och betting 2018

Bettingsidor med SkandiabankenSkandiabanken är tillgänglig för de allra flesta spelgrupper, som tack vare samarbetet med de mycket eftertraktade betalningsmetoderna tryggt, krill och Neteller, finns tillgängliga i både nya och äldre spelgrupper. Dessutom finns det flera platser som också erbjuder sina kunder direktinlåning och direktbetalningar på kontot.

Insättning med Skandiabanken

Varaktigheten av insättningen hos den Skandinaviska Banken beror på vilken betalningsmetod som används. Om insättningen görs via en e-plånbok som trully, går processen vanligtvis på några sekunder, men det varierar också beroende på spelbranschen. Men om depositionen görs genom direkt betalning kan det ta längre tid, upp till vilken timme som helst på vissa platser. Insättningar förfaller.

Uttag med den Skandinaviska Banken

Uttag med den Skandinaviska BankenUttag via Skandi-banken beror på insättningen av den uttagsmetod som valts. Genom e-plånböcker som förtroende kan ett uttag behandlas så snabbt som om några minuter för många spelföretag, förutsatt att kontot är verifierat. Andra har en längre behandlingstid tills varje arbetsdag. En direktbetalning tar normalt i genomsnitt 1-3 arbetsdagar. Beroende på uttagsmetoden debiteras en avgift.fd. via Neteller och krill.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here