Man City fan S Mohamed Salah utbrott visar osäkerhet rivalitet med Liverpool

0
129
Man City fan S Mohamed Salah utbrott visar osäkerhet rivalitet med Liverpool

Man City fan S Mohamed Salah utbrott visar osäkerhet rivalitet med LiverpoolOmedelbart efter Man Citys 6-0 seger över Watford i FA-cupfinalen fann en man City fan sig i Wembley pressbox ranting om Mohamed Salah.

Staden säkrade en anmärkningsvärd diskant på lördag kväll när de steamrolled förbi Hornets på ett sätt som belyser viken i rikedom bland engelska sidor.

Medan Watford är långt ifrån utblottad har deras trupp

monterats på en betydligt mindre budget än Pep Guardiola ’ s—och i sin tur Jurgen Klopps också.

I uppbyggnaden till finalen tog Guardiola undantag från en uppfattad obalans i medias uppfattning om Liverpool och stadens prestationer och hävdade en bias mot hans sida.

”Om Liverpool hade vunnit Premier League skulle det ha varit en” otrolig prestation. När staden vinner är det, ” Åh, det är okej. Det är en prestation”, sa han till reportrar.Medan Watford är långt ifrån utblottad har deras trupp

Detta är naturligtvis med utsikt över de oljedrivna miljoner  Det är bra och dåligt bland varje fanbase, eftersom de tyvärr är en växande reflektion av samhället, men att omedelbart anklaga media för en bias mot Salah efter att din sida vinner ”the domestic fucking treble” berättar. som har pumpats in i hans trupp, med Stadsutgifter över £100 miljoner i sju av de senaste 10 säsongerna, inklusive över £250 miljoner i 2017/18.Hans klubb är för närvarande under utredning för att påstås bryta mot UEFA: s finansiella rättvisa spelregler, och efter matchen motbevisade Guardiola själv en fråga om en eventuell betalning utanför hans kontrakt från City.

Det finns ingen förneka stadens kvalitet som en sida, och deras prestationer är enormt imponerande, men chefens hållning lämnar med rätta detta under ett moln.

Och detta har tydligt matat in, eller inspirerats av klubbens stöd, som ett bråk mellan journalister i presslådan på Wembley på söndag och en fläkt lyfte fram:den associerade pressen ” Rob Harris, som senare ifrågasatte Guardiola om utsikterna till betalningar från Abu Dhabi, filmade scenen.

Vi har gjort den inhemska jävla diskanten, ingen har någonsin gjort det förut

men du kommer alla att ha Mo Salah på baksidan av de jävla tidningarna imorgon,” supporter spat.

Det var ett bisarrt uttalande, och bara ytterligare belyser osäkerheten hos stadsfans i deras pågående ”rivalitet” med Liverpool.Vi har gjort den inhemska jävla diskanten, ingen har någonsin gjort det förut

Det är bra och dåligt bland varje fanbase, eftersom de tyvärr är en växande reflektion av samhället, men att omedelbart anklaga media för en bias mot Salah efter att din sida vinner ”the domestic fucking treble” berättar.

Stadens fester var emblazoned på telegrafens fram-och baksidor, posten, den oberoende och observatören på söndagen, bland annat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here