Speltips Copa Del Rey

0
76
Speltips Copa Del Rey

Spel tips för Copa Del Rey

Speltips Copa Del ReySpeltips.se erbjuder dagliga speltips på europeisk toppfotboll. Våra dedikerade förare ger dig den senaste och djupgående statistik om de spel som spelas. Copa del rey innehåller många intressanta och spännande spel. Följ med oss. speltips.leta efter de bästa rev runt den spanska koppen.

Populariteten Av Turneringen

Copa del rey har länge haft en mycket hög status i spansk fotboll. I motsats till f. ex. England och Frankrike har bara en kopp och därmed öka intresset. Det ses också som den enda verkliga chansen för de mindre spanska lagen kan få en titel, eftersom ligan domineras av de stora klubbarna Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid. I Sverige kan du titta på spelen från Copa del rey på Viasat-kanalerna.

Copa del Reys berättelse

Historien om koppen går tillbaka över hundra år till 1902. Under namnet Concurrso Madrid de Fotboll-Copa de La Coronacion, den första upplagan spelades som fram till National League startade 1929 blev spanska mästerskapen. Efter det spanska inbördeskriget 1939 gjorde cupen förlorar sin status som den mest eftertraktade trofén i Spanien, även om Athletic Bilbao sågs som landets bästa lag på grund av framgången för cupen på 40-talet och 50-talet. sedan 1976 Cup har gått under namnet ”Copa del rey” Hans Majestät kungens Cup. De flesta mästare är Barcelona med 29 titlar.

Så här ser Copa del Rey ut idag.

Så här ser Copa del Rey ut idag.Idag är Copa del rey den näst mest prestigefyllda titeln i spansk fotboll efter la League. Under de senaste åren har Cupen dominerats av Barcelona, som vann tre lika titlar. Cupen spelas först i fyra omgångar, med lag från lägre divisioner som deltar. Från och med 16 subfinaler deltar la League klubbar i turneringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here