Spelbolag med cash-out

0
65
Spelbolag med cash-out

Hur cash-out fungerar

Spelbolag med cash-outOm du till exempel spelar på en fotbollsmatch, där tror du att hemmalaget ska vinna matchen, så kan du satsa 1000 SEK på hemmalaget för att vinna i konflikten med 1.90. Om i andra halvan av det fortfarande står 0-0, medan se att bortalaget är betydligt bättre än hemmalaget och som fortfarande hänger i luften, det är bortalaget, som ska ta över matchen helt och göra ett mål. Då finns det anledning att misstänka att besöksteamet kommer att vinna eller att hemmalaget bara kommer att få oavgjort, vilket gör att du förlorar all din andel. Då kan du stänga spelet istället och få tillbaka en del av sin andel, till exempel 600 kronor. Det betyder att du inte kommer att förlora hela insatsen om spelet utvecklas som du tror.

Ett annat exempel är om du spelar på en hockeymatch där du kan svänga mycket snabbt, och även spelas här på det hemmalaget kommer att vinna. Om det faktum att hemmalaget leder med 4-3 men nu bortalaget måste sätta ett nytt redskap i slutet av spelet, och det är bara en tidsfråga innan det blir ett mål, vilket gör att matchen kan sluta oavgjort, vilket innebär att han förlorar hela insatsen. Då kan du stänga spelet och den här gången få en mindre seger, eftersom laget du spelade på leads. Om du sedan spelade för 1,000 kronor på hemmalaget med odds på 2,00 kan du få 1,600 Kronor betalda vid kassan. Det betyder att du kommer att förlora 400 kronor vinner, förutsatt att hemmalaget håller ledningen, men samtidigt vann du fortfarande 600 kronor, om matchen måste utvecklas för den andra, och laget får ett mål.

Fördelar med att stänga spel

Fördelar med att stänga spelDet är helt upp till en jag gör en bedömning när du ska stänga spelet och välja några av vinsterna. Här är några fördelar med att spela i ett spelbolag som erbjuder cash-out:

Du får mer möjlighet att påverka det pågående spelet.
Det är bättre att komma ut en del av vinsten, än ingen vinst alls.
Ditt spelande kommer att bli mycket roligare när du kan stänga spelet i förväg.

Sammanfattning

Om du följer spelet du har spelat på så ser du själv hur matchen utvecklas. Om du förstår att du förlorar ditt spel, kan det vara lämpligt att avsluta spelet genom att be om utbetalning. Du kan be en take satsningar om laget du spelade på som segrar leder, men är under stark press eller är lägre och kommer sannolikt att komma. Om laget som du spelade på leads då du får en del av de vinster som betalas ut och om laget är under, då måste du nöja sig med att få en del av insatsen tillbaka.

Idag finns det bara ett fåtal spelföretag som erbjuder utbetalning, men det är något att bli mer populär nyligen När spelare har funnit att detta är en rimlig funktion som kan undvika förluster. Därför är det troligt att fler spelbolag kommer att erbjuda möjligheten att stänga matchen genom att be om utbetalning i framtiden.

SHARE
Previous articleGratis Travtips
Next articleBettingsidor med livestream

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here