Bettingsidor med Bitcoin

0
71
Bettingsidor med Bitcoin

Bitcoin och satsningar 2019

Bettingsidor med BitcoinBitcoin är ett relativt nytt tillägg till spelindustrin, och det är förmodligen inte så PRA, eftersom kryptoxurrency bara uppträdde 2009. Sedan dess har valutan både lyfts till himlen som framtida botemedel och också avvisats helt – men oavsett kritiken kan det inte nekas att idag kan användas för att satsa online. För att använda Bitcoin för en insättning måste du använda en e-plånbok som f.ex. krill eller Neteller.

Insättning med Bitcoin

Bitcoin är en av de absolut snabbaste insättnings-och betalningsmetoderna, när ingen tredje part-i form av en bank behöver granska transaktionen. För att få en insättning på Bitcoin, allt du behöver göra är:::

Få ett konto i antingen Neteller eller Krill.

Sätt dina Bitcoins på ovanstående e-plånbok.
Välj Neteller / krill som insättningsmetod för spelbolaget, ange några detaljer och ange det belopp du vill infoga.
Pengarna kommer att överföras till ditt spelkonto omedelbart.Den minsta insättningen i dessa e-plånböcker är 15 euro och den maximala insättningen på 120 000 euro. detta kan dock variera något beroende på spelföretaget du väljer.

Bitcoin återköp

Bitcoin återköpPrecis som du sätter in via Netels eller krill beroende på vilken e-plånbok du valt, skapas uttaget också med samma e-plånbok. Allt går mycket smidigt och transaktionen kommer sannolikt att slutföras mellan 10 och 14 timmar efter att du bad om uttag. När du har pengarna med din e-plånbok kan du välja att göra dem till Bitcoins igen eller alternativt helt enkelt dra tillbaka dem med en banköverföring eller via ett kreditkort.

För dessa e-plånböcker är det minsta uttagsbeloppet DKR 150 och det maximala uttagsbeloppet är DKR 120 000. detta kan dock variera något beroende på spelföretaget du väljer.

SHARE
Previous articleSpeltips Copa Del Rey

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here