Betfair lanserar frågesportspelet Pengarna På Bordet

0
65
Betfair lanserar frågesportspelet Pengarna På Bordet

Betfair lanserar frågesportspelet Pengarna På BordetÄr du bra på fotboll och kommer att kunna vinna upp till 10.000 kronor? Betfair har nu startat ett helt nytt spel som heter pengarna på bordet. Spelet är att du startar i förväg med alla vinnande pengar som du bör sedan försöka hålla genom att svara på upp till 20 fotboll frågor. Om du lyckas gå hela vägen till pengarna på bordet, är alla dina vinster i kontanter!

Prova pengarna på bordet gratis.

1. Köp ett spel kupong (första spelet gratis)

Innan spelet börjar måste du välja din insats och hur många frågor du måste svara på. Ju fler frågor du väljer, desto större vinner du.

Nu får alla Betfair-kunder 10 000 kronor fritt för att svara på 20 pengar på bordet-frågor. Logga bara in på Betfair (eller registrera ett konto), Öppna spelpengarna på bordet, så ger vi dig 10 000 kronor direkt.

Första spelet gratis betfair

2. Svara på din första fråga

Du startar spelet genom att klicka på ”Svara på din första fråga” och din fråga kommer att visas. Frågan är alltid ja eller nej, och dra sedan reglaget för att bestämma hur mycket av din kruka du ska lägga i varje avsnitt.

Om du väljer att sätta hälften på Ja och hälften på nej, kommer du att gå vidare till fråga nummer två. Men du har förlorat hälften av din vinnande pott och kommer in med hälften av ditt spelbelopp för omgång två. När du bestämmer hur mycket du ska svara, lås svaret.

3. Vänta på spelet och gå till nästa fråga

3. Vänta på spelet och gå till nästa frågaHär kommer du att se en kamp där vi har blivit frågade: ”Har Portugal det första målet?”Vi lägger hela vinnande potten på svaret” Ja ” och låste svaret.

Vid insatsen ser du när spelet börjar, och det finns också en klocka som räknar ner tills den sparkas ut. Följ ditt spel och se om ditt spel går in. När spelet är klart kommer Betfair att korrigera spelet. Då går du vidare till fråga nummer två.

Om du har gissat alla frågor, kommer du att hålla alla pengar som är kvar-i kontanter!

Lås spelet, Betfair pengarna på bordet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here